VVE Beheer op Maat

Bij Zekerheid VvE beheer heeft u de keuze uit verschillende soorten takenpakketten. U kunt er voor kiezen om alleen uw administratie te laten verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om het totale beheer door ons uit te laten voeren. Wilt u liever een aangepast takenpakket? Dan kunt u kiezen voor VvE beheer op maat. U kunt vooraf onze diensten bekijken, zodat voor u duidelijk wordt wat wij u kunnen bieden. Wij passen vervolgens onze takenpakketten aan op de wensen van de Vereniging van Eigenaars.

Bijna geen enkele VvE is hetzelfde, dat is voor ons de reden dat wij de optie VvE beheer op maat aanbieden. Bij de opdracht voor VvE beheer op maat stellen we een plan op, rekening houdend met de specifieke wensen van het bestuur van de VvE en haar leden. Wij inventariseren uw verwachtingen en wensen en stellen door middel van deze inventarisatie een vrijblijvend plan voor VvE beheer op maat voor u op, zodat u een keuze kunt maken die aan al uw wensen voldoet. Wij geloven erin dat wij voor iedere Vereniging van Eigenaars een VvE beheer op maat aan kunnen bieden, waarbij wij het werk uit handen nemen en aan alle verwachtingen kunnen voldoen.

  • Een schat aan ervaring
  • Advies op maat
  • Kennis van ontwikkelingen
  • Goede contacten met partijen
  • Direct contact bij calamiteiten
  • Contact opnemen

Wilt u meer informatie over VVE Beheer of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail (info@zekerheidvve.nl) of per telefoon (0174700214). Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

"Voor het goed besturen van een VvE is een goede verstandhouding tussen de leden en het bestuur van groot belang. Zekerheid VvE beheer heeft ons aangetoond een hechte samenwerking met beiden te hebben."
Dhr. van Adrichem