VVE Beheer: Een Zorg Minder

Zekerheid VvE Beheer neemt de eigenaren de zorg uit handen. Dit kan de zorg zijn over financiële zaken waar een VvE mee te maken heeft, de zorg over technische problemen die zich voordoen, of de zorg over beheer en (onderhouds-) planningen en over kosten die hiermee gepaard gaan. Wij kunnen u ook alle bovengenoemde zorgen uit handen nemen, dit is afhankelijk van uw wensen.

Wij vinden het belangrijk dat u zich ten alle tijden betrokken voelt tot uw VvE, en de mogelijkheden heeft tot toegang tot informatie die u wil gebruiken of waar u van op de hoogte wil zijn. Om deze reden hebben wij het mogelijk gemaakt dat iedere VvE gebruik kan maken van ons gratis internetportaal. Hierop zijn alle stukken te vinden die de VvE betreffen. Zo blijft u zelf controle behouden over het werk en de zorg die u uit handen geeft. U kunt natuurlijk ook op ieder moment uw vraag naar ons mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Voor het goed besturen van een VvE is een goede samenwerking tussen de leden en het bestuur en de beheerder van groot belang. Zekerheid VvE beheer heeft een hechte samenwerking met beiden en heeft om dit te bereiken korte communicatielijnen. Desgewenst begeleiden wij het hele proces van de organisatie van de verplichte vergaderingen tot uitvoering van de besloten actiepunten en/of tussentijdse problemen.

  • Een schat aan ervaring
  • Advies op maat
  • Kennis van ontwikkelingen
  • Goede contacten met partijen
  • Direct contact bij calamiteiten
  • Contact opnemen

Wilt u meer informatie over VVE Beheer of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail (info@zekerheidvve.nl) of per telefoon (0174700214). Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

"Voor het goed besturen van een VvE is een goede verstandhouding tussen de leden en het bestuur van groot belang. Zekerheid VvE beheer heeft ons aangetoond een hechte samenwerking met beiden te hebben."
Dhr. van Adrichem